PHARMA NEWS - odborný časopis

PHARMA NEWS - odborný časopis

Slovo šéfredaktorky



Vážení čtenáři!

Zdravím Vás po prázdninách. Doufám, že jste si je parádně užili. Krásné počasí, koupání a lenošení. My jsme již tradičně zavítali do Třeboně na cyklistickou dovolenou. Laťka ujetých kilometrů byla z loňska dost vysoko, i tak jsme chtěli s dětmi rekord překonat. A podařilo se, najezdili jsme 150 km. Jupííí. Jen to houbaření nám chybělo. Ale bohužel to opět zase uteklo a už nás čekají pracovní povinnosti.

A my ve Pharma News jsme podzimní sezónu zahájili přípravou pokračování tématu Pharma na cestách. Tentokrát jsme zůstali v Praze. Navštívili jsme společnost Herbadent, která je známá výrobou nejen bylinných produktů pro dentální péči. Přivítání bylo moc milé, bezvadně se nám všichni věnovali. Dozvěděli jsme se spousty nových informací. Ochutnali jsme medicinální víno. A popovídali si o podpoře charitativní organizace Světluška. Tento krásný příběh jedné české společnosti si přečtete na straně 4. Sotva něco skončí musí začít něco dalšího a my pilně pracujeme již na další návštěvě.

Když píši tento úvodník, máme před sebou i první podzimní konferenci v Hradci Králové. Držte nám palce, ať vše proběhne, tak jak má a těšte se na novinky.

Budeme opět rádi, když nám napíšete nebo pošlete fotografie, jak Vy jste prožívali léto a pohodu.

Sledujte internetové stránky www.pharmanews.cz a přihlašujte se na jednotlivé konference ve Vašich městech. Těšíme se na Vás celý  podzim.

Čtěte časopis až do konce a dozvíte se spoustu dalších zajímavostí, které se mi ani tentokrát do editorialu nevešly.

Přeji Vám barevný podzim!

Vaše

Jana Jokešová

YTAzYmE