PHARMA NEWS - odborný časopis

PHARMA NEWS - odborný časopis

Slovo šéfredaktorky



Krásné jaro!

Máme po Velikonocích, toto letí. Doufám, že jste si je hezky užili, protože počasí nám konečně po letech přálo a dětí i dospělých chodilo na koledu hodně. Asi je to možná tím, že je přestupný rok, kdoví. Ve Zlaté již tradičně bylo zakončení u nás doma. Pobavili jsme se, a protože se chlapi zdrželi až do dvanácti, víte jistě, co následovalo, všechny jsme je polily.

Je dobře, že i se dospěláci umí ještě zasmátJ.

Od března se rozjel nový bonusový program i pro naše účastníky konferencí – Beneteam. Je to dárek pro každého, kdo přijde na naši konferenci. Vždy po akci Vám přijde na email (který nám uvedete) pozvánka, abyste se připojili
do Beneteamu. Můžete pak využívat spousty výhod a slev.
Podívejte se na www.beneteam.cz. Byla by škoda tohoto dárku nevyužít.

Další novinku, kterou Vám prezentujeme na konferencích, na našem webu www.pharmanews.cz a na Facebooku Pharma News je Pharma News TV.  Nová internetová televize Vám bude přinášet zajímavé informace, novinky z trhu, kontroverzní témata, zajímavé recepty týkající se zdravé stravy atd. Je tady prostor pro prezentaci, jak Vás, Vašich aktivit, rozhovorů a zajímavostí. Napište nám, co by Vás zajímalo a o čem byste se chtěli dozvědět. Tři odpovědi odměníme! Tipy posílejte na pharmanews@pharmanews.cz.  A samozřejmě nás sledujte na youtube.com – Pharma News TV. Abyste byli informováni o nových videích, dejte červené tlačítko odebírat – poté vám vždy po uveřejnění nového videa přijde email s informací o novince. Děkujeme.

A na závěr mám ještě jednu informaci, o kterou bych se s Vámi chtěla podělit.

ČLK se rozhodla nám nepřidělit body za velmi přínosnou přednášku ing. Lukáše Havránka, která je o syndromu vyhoření, jak komunikovat se zákazníkem, jak předcházet stresovým situacím v lékárnách, jak zvyšovat životní spokojenost…Jelikož víme z vaší zpětné vazby, že tato přednáška je pro Vás přínosem a nejvíce Vás zaujala, a obohacuje program úplně jiným směrem, rozhodli jsme se ji ponechat po celý rok i za cenu toho, že budeme mít méně bodů. A doufáme, že účastníci našich konferencí Pharma News jdou za odborným programem a nejsou pouze sběratelé bodů.

Přeji Vám krásné jaro bez velkých stresů.

 

NWQ3OTIxMT