PHARMA NEWS - odborný časopis

PHARMA NEWS - odborný časopis

Slovo šéfredaktorky



Krásné babí léto!

Jak jste si užili letní měsíce? My skvěle, i když trochu jinak. Po dlouhé době jsme léto netrávili u moře, ale v termálech v Maďarsku. A bylo to super. Pak jsme se vydali trochu za sportem do Třeboně na kola. Sportovní výkony se zde podávají velmi snadno. No a ještě jsme vše doplnili zábavou, a to na Sázavafestu. Festival je určen pro všechny věkové kategorie a i pro rodiny s dětmi. Byl prostě super a i naši výherci si jej užili. Krátkou reportáž Vám přinášíme na dalších stránkách.

Jste krásní a sebevědomí? A nebo chcete krásu a sebevědomí teprve získat? Tak právě pro ty z Vás, kteří by chtěli cokoliv na sobě změnit, vylepšit, či zkrásnět, jsme připravili novou rubriku, kterou jsme nazvali „zdravé sebevědomí“ . A to nejen pro ženy, ale i pro muže, protože připravujeme zajímavosti a zákroky i pro pány. Oslovili jsme MUDr. Davida Tomáška, který patří k elitě plastické chirurgie v Praze. Svými znalostmi a praxí, kterou získal za posledních více než 20 let, se řadí k nejzkušenějším a nejpreciznějším operatérům na poli estetické plastické chirurgie. V prvním díle si nejprve představíme MUDr. Tomáška, zjistíme, jaké metody používá, co je teď momentálně hitem této sezony a po čem ženy touží. V následujících vydáních se pak budeme věnovat jednotlivým zákrokům. Už teď se těším.

Naše další podzimní téma je domácí péče. Toto téma se mě v poslední době dost osobně dotýká. Být starý a zdravý je dobré, ale být starý a nemocný, myslím tím nesoběstačný a neschopný se o sebe postarat, je katastrofa. Podělím se s Vámi pouze o jednu negativní zkušenost, abych Vás nedostala do deprese. Protože to, co se děje v našem zdravotnictví, je katastrofa. Celý život pracujete, platíte daně a jednoho dne vám řeknou, že na vás nejsou peníze. Pouze tím, že stále ležíte v nemocnici, na stejném lůžku a jen někdo zhodnotí, že vás už nijak zvlášť nebudou léčit a jen „papírově“ vás přeloží na lůžko následné péče.

A je to. A pak jen přijdou z rehabilitace a řeknou: „ s vámi už ne“. A vy jste v šoku. A pak už jen hledáte možnosti, co dál.

Ale pojďme končit pozitivně. Upečte si s námi nějakou dobrotu a dejte si dobré víno. Čas běží.

Těšíme na setkání s Vámi na dalších našich konferencích a můžeme vše probrat.

 

OTdiNG