PHARMA NEWS - odborný časopis

PHARMA NEWS - odborný časopis

Slovo šéfredaktorky



Pohodový předvánoční čas!

Pěkně nám to zase uteklo. Za měsíc a kousek máme Vánoce. Jste připraveni? Já se o to snažím a bedlivě se připravuji už na první advent. Letos bych opravdu chtěla mít už věnec na stole a pálit první svíčku, jenže to děsně letí a advent je už 27.11.! No, nenecháme se rozhodit, čas nezastavíme, takže makáme, ať máme vše hotové.

A máme pro vás další novinku. Ve spolupráci s Euni.cz se konference Pharma News budou objevovat v nové aplikaci. Stáhněte si ji do svých chytrých telefonů, je k dispozici jak pro Apple iPhone, tak pro Android. Pohodlně se pak můžete přihlásit na jakoukoliv naši konferenci přímo z vašeho mobilu.

Jste krásní a sebevědomí? Tak to je pokračování naší nové rubriky, tentokrát na téma: Bezjizvá operace prsů. Zvětšení prsou je v současné době velmi běžná záležitost a provádí ji úspěšně řada pracovišť. Není však zvětšení jako zvětšení. Lišit se mohou ve velikosti, tvaru a kvalitě implantátu, ale především typem řezu a precizností jeho provedení. O tom všem nám povypráví MUDr. David Tomášek z pracoviště Precizia.

Těšíme se na vás na našich posledních konferencích tohoto roku v Praze a Plzni. Na rok 2017 jsou již termíny naplánované, sledujte nás proto na www.pharmanews.cz nebo na Facebooku.

Krásné Vánoce, perfektní start do nového roku, hodně štěstí a zdraví!

Na viděnou v roce 2017.

M2M4ODdi