PHARMA NEWS - odborný časopis

PHARMA NEWS - odborný časopis

Slovo šéfredaktorky



Vážení čtenáři,

vítáme Vás v novém roce a přejeme Vám za celou redakci hodně úspěchů, štěstí a zdraví.

Co nás čeká v roce 2016? Konference pro lékárníky a asistenty tentokrát v počtu 14. Přidali jsme ještě navíc Jihlavu, která se bude opakovat 2x, jednou na jaře a jednou na podzim. Konference pro zdravotní sestry budou letos v počtu 8-mi akcí. Chtěli jsme vyhovět sestřičkám i v jiných regionech.

Koncem roku jsme spustili naše nové webové stránky www.pharmanews.cz. My sami jsme moc spokojeni a doufáme, že i Vám se líbí. K novým webovým stránkám se váže i založení facebookové stránky Pharma News. Kdo rád využívá toto prostředí, jistě ocení připomínku všech akcí, aktuálních informací např. ohledně přednášejících, obodování a okreditování našich konferencí nebo připomenutí termínů. Zavádíme nový druh přednášek. Přednášet je bude Ing. Lukáš Havránek.

Lukáš je konzultantem vzdělávacího institutu GrowJOB, z jehož dílny vzešel knižní bestseller Konec prokrastinace. Věnuje se designu pozitivní firemní kultury a spokojenosti v práci. Ve svém vstupu na konferenci představí konkrétní kroky, jak čelit stresovým situacím v lékarně – ať už se jedná o nervózní zákazníky čekající ve frontě nebo nevrlé nachlazené pacienty a žít spokojenější pracovní život. Bližší informace naleznete na www.konec-prokrastinace.cz a www.growjob.com a na FB https://www.facebook.com/konecprokrastinace/ a zde GrowJOB Institute: https://www.facebook.com/growjob/ .

Dále se připravuje bonusový program pro účastníky našich konferencí. Čekají Vás i prezentace nových firem. Takže neváhejte a přihlašujte se na vzdělávací konference. První již 10.2.2016 v Praze, v hotelu Clarion.

A navíc jako třešinka na dortu Vás čeká propojení Pharma News a e-learningového vzdělávání s elektronickou univerzitou – www.euni.cz.

EUNI - elektronická univerzita je e-learningový projekt celoživotního vzdělávání určený lékařům, lékárníkům, zdravotním sestrám, farmaceutickým asistentům a dalším nelékařským zdravotnickým profesionálům. Představit
na konferenci do Prahy Vám tento projekt přijde sama vedoucí projektu
Mgr. Dagmar Dolinská.

V tomto roce chystáme ještě spousty dalších novinek a inovací. Sledujte nás proto pravidelně nejen na www.pharmanews.cz , ale i na facebooku Pharma News.

Přeji Vám, aby tento rok byl klidnější a úspěšnější.

Vaše

Jana Jokešová

 

NTA2NWEyO