PHARMA NEWS - odborný časopis

PHARMA NEWS - odborný časopis

Slovo šéfredaktorky



Vážení čtenáři,

nechtěla jsem to říkat, ale musím. To nám ten podzim tedy uteklJ. Podzimní konference jsou za námi, bylo jich 6, a dá se tedy říct, že jsme se s Vámi potkávali na cestách každý týden. Pěkně jsme si to užili s celým týmem od přípravy programu a péče o Vás až k samotnému dokončení všech konferencí. Děkujeme za Vaši pěknou účast a děkujeme i za to, že už nám dáváte vědět, že na konferenci nedorazíte. V příštím roce nás čeká spousty nových odborných témat, ale i pokračování spolupráce s PharmDr. Alešem Novosádem, za což mu moc děkujeme. PharmDr. Aleš Novosád Vám vždy přináší aktuální dění na poli lékáren a legislativy.

Jelikož na posledních několika konferencích zaznívaly spousty dotazů nad tématem „Protipadělková směrnice“, domluvili jsme se na spolupráci s advokátní kanceláří SEDLAKOVA LEGAL, s.r.o. na sériích článků, které pro Vás připraví. Startujeme již v tomto vydání a hlavním prvním ožehavým tématem je: „Indentifikace léčivých přípravků ve světle protipadělkové směrnice.“ Článek najdete na straně 4-5.

Soutěže se staly oblíbenými, a proto jsme pro Vás připravili další. Pošlete nám fotku s vánoční tématikou a my v redakci deset nejhezčích fotek vybereme a ty odměníme.

Přeji Vám klidné prožití vánočních svátků, spousty splněných přání a doufám, že nám napadne i trocha sněhu.

Krásné Vánoce a nový rok 2019!

NThhZTdjM2