PHARMA NEWS - odborný časopis

PHARMA NEWS - odborný časopis

Slovo šéfredaktorky



Milí čtenáři! Jsem moc ráda, že jsem opět po letech navštívila společně se svými kolegyněmi fi rmu Dr. Müller Pharma v Hradci Králové. Dá se vlastně říct, že jsou jedni z prvních našich klientů.
A tak jsme se domluvili na spolupráci na našem novém projektu „Pharma News na cestách“.
Cesta rychle ubíhá a ráno kolem deváté přijíždíme do Hradce Králové. Ve společnosti Dr. Müller Pharma nás přivítají s úsměvem a ranní kávou. Ředitel společnosti pan Vladimír Müller nám osobně vypráví spoustu zážitků o tom, jak společnost zakládali, o tom co nás čeká a kam se všude podíváme. Za chvíli přichází Mgr. Ivan Kopečný a už se musíme spěchat převléknout do jednorázových plášťů a čepců a vyrážíme směr výroba. Návštěva se nám moc líbila, byly jsme překvapené z nejmodernější techniky, výroby a kontrolingu. Musím říct, že máme krásné zážitky a závidíme všem studentům, kteří mají možnost tuto společnost s úžasnými principy navštívit. A vy si udělejte obrázek sami. O naší cestě si přečtěte hned na straně 4. Krásné počtení!
Novinka, kterou jsme pro Vás připravili, je nový vzhled časopisu. Doufáme, že jste si toho všimli na první pohled a že se Vám to líbí. Stále je co zlepšovat, a tak připravujeme další inovace. Další novinkou je modernizace našich konferencí. Jarní sezónu jsme zakončili v hotelu Step, kde pro Vás byla připravena moderní hra ovládaná tabletem s názvem Magic Ball. Každý si mohl vyzkoušet svou zručnost. Na podzim připravujeme další novinky. Nechte se překvapit.
Sledujte internetové stránky www.pharmanews.cz a přihlašujte se na jednotlivé konference ve Vašich městech. Těšíme se na Vás na podzim. Začínáme 22.9.2015 v Hradci Králové.
Čtěte časopis až do konce a dozvíte se spoustu dalších zajímavostí, které se mi tentokrát do editorialu nevešly.
Přeji Vám krásně prožité léto plné nezapomenutelných zážitků!

Vaše Jana Jokešová 

NDljOW