PHARMA NEWS - odborný časopis

PHARMA NEWS - odborný časopis

Slovo šéfredaktorky



Milí čtenáři,

 

nevím čím to je, ale blíží se nám konec roku. Přijde mi to jako před týdnem, kdy jsem vás vítala po prázdninách a prezentovala naši první podzimní konferenci. No a my jsme na konci. Čeká nás poslední letošní akce, poslední konference roku 2015 pro lékárníky a asistenty v hotelu Duo v Praze.

 

Taky máte pocit, že celý rok byl náročný, hektický a hodně rychle utíkal? Nejste sami. Ale i v tomto ruchu jsme pro vás připravovali spousty zajímavých novinek. A od nového roku spustíme nové webové stránky. Na to se moc těšíme a jsme zvědaví na vaše reakce.

 

Konferencemi vás bude provázet naše nová moderátorka Soňa Votrubová. Čekají vás nové odborné přednášky a více odborného programu, interaktivní přednášky a další zajímavosti. Sledujte naše webové stránky a přihlašujte se on-line. V roce 2016 vás čeká 14 konferencí po celé České republice.

 

Další firmu, kterou jsme navštívili v rámci projektu Pharma News na cestách je společnost Kosmetika Capri, vyrábějící kosmetické přípravky značky La Chèvre a Le Chaton, zejména ze složek kozího mléka. Sídlí v obci Čím nedaleko Slapské přehrady. Výrobou nás provedla a na otázky odpovídala ředitelka společnosti Ing. Jitka Poláková. Návštěva této společnosti byla opět poučná a velice příjemná a zakončená dobrou čokoládou ve speciálním obalu k 20tiletému výročí společnosti.

 

Myslím, že vás pobaví i naše fotografie. Ale má to výhodu, nikdo nemůže hodnotit, jak jste oblečeni. Protože máte všichni stejný úbor. A to je velká úleva. Mrkněte se i na webové stránky společnosti Kosmetika Capri a třeba uděláte někomu radost a zakoupíte si certifikát „veselá koza“. Děkujeme za pozvání a už se těšíme na další návštěvy.

 

Přeji vám krásné vánoce a šťastné vykročení do nového roku.

Jana Jokešová

YjQyZ