PHARMA NEWS - odborný časopis

PHARMA NEWS - odborný časopis

Slovo šéfredaktorky



Měníme se!

Krásný den, milí čtenáři. Tak jako každé dítě dorůstá a mění se, jde do puberty, tak i my se měníme.

Máme na to nárok, bude nám 16 let. Měníme písmo, měníme styl časopisu a jeho náplň.  Už Vás nebavilo číst pouze odborné články, a protože my Vám nasloucháme, všímáme si a ptáme se, co byste chtěli, tak jsme se rozhodli pro změnu. Prolistujte časopis a uvidíte. Uvítáme Vaše názory a tipy na další témata. A přesně nejen ta odborná, ale ta, co se dějí kolem nás, prostě ze života.

Vařte s námi, ochutnávejte vína nebo soutěžte! Vyhrajte lístky na Sázavafest, potkejte se tam s námi a se známými osobnostmi. Můžete se s nimi fotit, povídat a nebo sbírat pro Vaše děti podpisy. A pak se úplně náhodou dostanete do Top Staru jako já loni s Kamilem Střihavkou. Když jsme se bavili, zrovna připravovali natáčení a Tomáš Kraus nás fotil, a pak začali natáčet a bylo to.

Nebo si jen tak na pohodu přijeďte užít víkend. Soutěž najdete na straně 27, stačí jen poslat email či sms a nebo využít FB. Možností je tolik!

A další soutěž pro Vás najdete na straně 15. Vyhrajte krásný kalendář s Jitkou Čvančarovou. Výhru věnovala charitativní organizace Debra.

Samozřejmě musím také zmínit naše konference. Na konferencích náš servis pro Vás neustále inovujeme a přicházíme s novými aktivitami a přednáškami.

Těšte se na podzim, bude další vylepšen .

Dnes máte ještě další překvapení. Dostali jste všichni dárek od společnosti Pharmind v podobě příbalu k časopisu – ovocné tyčinky Dr. Light fruit. Ať Vám chutná! Tyto tyčinky také budete moci ochutnávat celý podzim na konferencích Pharma News. Začínáme již 22.9.2016 v Hradci Králové v hotelu Tereziánský dvůr.

Přeji všem krásné léto, prožijte ho dle Vašich představ a těším se na viděnou.

Pohodové čtení Vám přeje Jana Jokešová

MGUyOTM0YT