PHARMA NEWS - odborný časopis

PHARMA NEWS - odborný časopis

Slovo šéfredaktorky



Krásný nový mrazivý rok!

A je to tady, už opět frčíme a nezastavujeme. Vánoce tak utekly, že jsme skoro ani nevydechli. Ale byly krásné. Jsme připraveni na rok 2017 v plné síle a se spoustou novinek. Mnozí z vás si už vyzkoušeli nový přihlašovací systém na konference. Je mnohem jednodušší a přehlednější. Umožňuje vám pozvat vaše přátele a kolegy. Nemusíte stále dokola vyplňovat údaje, a pokud jste již přihlášeni, nebudou vám už chodit další emaily. Prostě pohoda. Nový systém si ukážeme i na konferencích.

Jak jsme psali již v minulém vydání, ve spolupráci s Euni.cz se konference Pharma News budou objevovat v nové aplikaci. Pokud jste to ještě neudělali, stáhněte si ji do svých chytrých telefonů, je k dispozici jak pro Apple iPhone, tak pro Android. Pohodlně se pak můžete přihlásit na jakoukoliv naši konferenci přímo z vašeho mobilu. Čekají vás totiž zbrusu nové přednášky a přednášející po celý rok. Zařadili jsme stále diskutabilní téma PRVNÍ POMOC, kde máme zažité staré metody, které se už nepoužívají a nikdy není na škodu si nové informace oživit. Nově oceníte spolupráci jak s ČLnK, tak se sekcí FA. 
A co se týká časopisu Pharma News, stále přidáváme rubriky, které vás baví. Tentokrát to bude nový seriál – Blogerka radí.

A dalším novým tématem je budoucnost lékáren. Je lékárna lukrativní byznys, nebo ne? Jakou máte obchodní strategii? Máte sortiment atraktivní pro vaše klienty? Máte dobře nastavené ceny? Vyhovuje uspořádání vaší lékárny vašim zákazníkům? Chtěli byste si popovídat o tom, co lékárnu čeká, jak obstát a na co se připravit? S někým, kdo má větší odstup? Kdo vás vidí nezaujatě, očima vašich zákazníků, a má jasnou představu, kam směřujete vy a svět kolem? Připravujeme pro vás setkání s předním českým analytikem Ing. Vladimírem Pikorou, Ph.D. Působí jako hlavní ekonom poradenské společnosti Next Finance. Má úžasný přehled, zkušenosti, důležité informace pro naši budoucnost. Osobní setkání, které plánujeme si určitě nenechte ujít. Brzy se dozvíte termín. Čtěte na straně 4.

Těšíme se na vás na konferencích. A při nových projektech, které plánujeme. 
Sledujte nás www.pharmanews.cz nebo na Facebooku.

 

ZWQ4NW